Back to All Events

Sommerskolen 2017


  • Radisson Blu Mountain Resort, Beitostølen Beitostølen Norway (map)

Nasjonalt Åndelig Råd og Sommerskolekomiteen inviterer til Bahá'í Sommerskole 2017!

Tema for årets sommerskole er endelig på plass, nemlig Åndelig og fysisk virkelighet”, noe vi gleder oss til å lære mer om sammen med årets hovedforedragsholder - Steven Phelps. Dere kan bli bedre kjent med han ved å trykke videre på denne lenken.

Dato og sted: 2. – 8. juli. Sommerskolen blir igjen arrangert på Radisson Blu Hotell Beitostølen.

Årets gjestemusiker er selveste Ali Youssefi som tok bahai-verden med storm med låten ”UNITE”. Se gjerne videoen ved å følge denne lenken. Vår kjære rådgiver Sabà Mazza tar turen hele veien fra Belgia for å tilbringe en hel dag med oss på sommerskolen. Han er hovedforedragsholder på mandag og har planlagt et opplegg for ungdommene mellom 15-30 år på ettermiddagen. Ikke minst har vi æren av å ha ekteparet Switzer på besøk i år. Raymond og Furugh Switzer har en rekke erfaringer med å holde workshops om temaer som angår ekteskap og barneoppdragelse. De har skrevet en rekke bøker, blant annet: ” Mindful Matrimony” som du kan sjekke ut her. Men det er mer: årets sommerskole har en rekke spennende workshopstilbud med bidragsytere fra hele landet og ser frem til å fortsette å utvikle en sommerskole der alle kan bidra!

MELD DEG PÅ HER

SE PROGRAMMET

Årets sommerskolekomité, bestående av Mahsa Mahmodzadeh, Keyvan Hemmat, Mehrnaz Moghaddas, Shoja Fallah, Houshyar Sabetrasekh, Aydin Haeger og Adam Haeger, er i full gang med planleggingen.

Som komite ønsker vi å fokusere på fire hovedområder. Vi ønsker å skape en skole som er:

  • Inkluderende og lærerik
  • Profesjonelt utført
  • Full av iver, kjærlighet og glede
  • Fullt av utbytte for deltakerne

For å oppnå dette trenger vi DIN hjelp! Ønsker du å bidra til barne- eller ungdomsprogrammet, si ifra! Ønsker du å bidra med musikk eller underholdning, ta kontakt! Vil du hjelpe til med det tekniske eller bidra som tolk, ikke nøl med din tjenestevillighet!

Hvis du ønsker å bidra, send en epost til summerschool@bahai.no, ta kontakt med Aydin på facebook, eller ta kontakt med Aydin på telefon 984 28 288.

Sommerskolekomitéen. Fra venstre: Mahsa Mahmoodzadeh, Houshyar Sabetrasekh, Shoja Fallah, Aydin Haeger, Keyvan Hemmat, Mehrnaz Moghaddas (sittende venstre) og Adam Haeger (sittende høyre).

Sommerskolekomitéen. Fra venstre: Mahsa Mahmoodzadeh, Houshyar Sabetrasekh, Shoja Fallah, Aydin Haeger, Keyvan Hemmat, Mehrnaz Moghaddas (sittende venstre) og Adam Haeger (sittende høyre).

Earlier Event: June 23
Nasjonalt Åndelig Råd - møte
Later Event: July 20
Forvandling for fred leir 2017