Back to All Events

Konferanse for lokale åndelige råd 2019


  • Hadeland Hotell 35 Granavollen Gran, Oppland, 2750 Norway (map)

VELKOMMEN TIL KONFERANSE FOR LOKALE ÅNDELIGE RÅD PÅ HADELAND HOTELL

30. august - 1. september 2019


Nasjonalt Åndelig Råd ser frem til samlingen 30. august – 1. september på Hadeland Hotell for medlemmer av alle lokale åndelige råd samt andre institusjoner.

Rådet ivrer etter å reflektere og lære sammen med dere om hvordan Lokalt Åndelig Råd som er en viktig institusjon, kan bidra til troens vekst i Norge.

Nasjonalt Råd håper at denne konferansen kan være et rom der medlemmer av råd kan komme sammen for å se nærmere på rollen til de lokale åndelige rådene i den nåværende 5-årsplanen, relasjonen og samspillet mellom alle tre aktørene i planen, og søke å finne svar på spørsmål den enkelte måtte ha ved hjelp av konkrete eksempler og deltagernes erfaringer.

Vi håper på en vellykket samling og er samtidig sikker på at dette i stor grad vil være avhengig av stor deltakelse fra alle samfunn. I år vil hovedtemaet rundt rådslagningen være om feiringen av 200-års markeringen av Bábs fødsel. Hjelperådsmedlemmer kan invitere sine egne assistenter slik de selv ønsker. Vi ber om at det nasjonale instituttstyret inviterer områdekoordinatorer.

På gjensyn!

Påmeldingen skjer ved å fylle ut skjemaet under. Påmeldingsfristen er 16. august.

Prisen omfatter i tillegg til overnatting, middag på fredag, frokost, lunsj og middag på lørdag, frokost og lunsj på søndag og te og kaffe i pausene.

Betalingen for oppholdet skjer ved oppmøte og direkte til hotellet.

Ankomst etter kl. 16 på fredag 30. august.

Avreise etter lunsj (ca kl. 16) på søndag 1. september.

Om du er usikker på noe, ta gjerne kontakt med: secretary-assistant@bahai.no.

Navn *
Navn
Type opphold *
Pga. begrenset antall rom på hotellet kan vi ikke garantere enkeltrom på alle som ønsker det.
Earlier Event: July 6
Sommerskolen 2019