Back to All Events

Konferanse for lokale åndelige råd 2018


  • Hadeland Hotell 35 Granavollen Gran, Oppland, 2750 Norway (map)

VELKOMMEN TIL KONFERANSE FOR LOKALE ÅNDELIGE RÅD PÅ HADELAND HOTELL

28. - 30. september 2018


Nasjonalt Åndelig Råd ser frem til samlingen 28. – 30. september på Hadeland Hotell for medlemmer av alle lokale åndelige råd samt andre institusjoner.

Nasjonalt Åndelig Råd ivrer etter å reflektere og lære sammen med dere om hvordan Lokalt Åndelig Råd som er en viktig institusjon, kan bidra til troens vekst i Norge.

Nasjonalt Råd håper at denne konferansen kan være et rom der medlemmer av råd kan komme sammen for å se nærmere på rollen til de lokale åndelige rådene i den nåværende 5-årsplanen, relasjonen og samspillet mellom alle tre aktørene i planen, og søke å finne svar på spørsmål den enkelte måtte ha ved hjelp av konkrete eksempler og deltagernes erfaringer.

Nasjonalt Råd ber for at dette blir et vellykket engasjement. Nytten av en slik konferanse er sterkt avhengig av deres deltagelse. Deres kunnskap, erfaring og innsikter kan være med å berike hele landet og vil høyne vår institusjonelle kapasitet i tiden som kommer. Vi ser frem til å utforske dette potensialet sammen og til å møte så mange medlemmer som mulig fra deres lokale råd på konferansen.

 

Påmeldingen skjer ved å fylle ut skjemaet under. Påmeldingsfristen er 14. september.

Prisen omfatter i tillegg til overnatting, middag på fredag, frokost, lunsj og middag på lørdag, frokost og lunsj på søndag og te og kaffe i pausene.

Betalingen for oppholdet skjer ved oppmøte og direkte til hotellet.

Ankomst etter kl. 16 på fredag 28. september.

Avreise etter lunsj (ca kl. 16) på søndag 30. september.

Om du er usikker på noe, ta gjerne kontakt med: secretary-assistant@bahai.no.

Navn *
Navn
Type opphold *
Pga. begrenset antall rom på hotellet kan vi ikke garantere enkeltrom på alle som ønsker det.
Earlier Event: August 19
Nittendagsfest